dinsdag 17 juni 2008

Ons eerste bezoek (17/06/2008)

Hier volgt eindelijk een klein verslagje van ons eerste bezoekje aan ons zoontje.
Na een slapeloze nacht, of beter gezegd, nog een slapeloze nacht was het dan eindelijk zover! Om 7u45 stipt werden we opgepikt door het busje en reden we voor het eerst richting het Babyhouse in Karakastek. Het leek een eindeloze rit …. gelukkig hadden we leuk gezelschap in het busje. P. & J. vierden die dag hun 50ste dag in Almaty en hebben ons een beetje meer vertelt over het Babyhouse ed. Dit maakte dat ik mijn zenuwen toch de baas bleef! En toen was het moment daar… het busje stopte aan het babyhouse, we mochten uitstappen en iedereen ging naar binnen.
Wij werden een speelruimte binnengeleid en toen, na een 10-tal minuutjes wachten (wat een eeuwigheid leek), verscheen plots een dame in een witte jas met onze zoon, met Laura haar broertje, op de arm!
Mama mocht hem overnemen! Ferre Tarkan wist niet goed wat hem overkwam maar onderging dit allemaal gelaten. Laura was super lief voor haar broertje,...
Wauw!!!!! Wat een gevoel,…
’s avonds hebben P.& J. ons een bezoekje gebracht en ons geholpen om op het internet te geraken! (Bedankkt P.& J.!!!)

Voor de nieuwsgierigen onder ons ...


D-DAY! eerste bezoek!!(17/06/2008)

YESSS!
Vandaag was het zover! Het moment waar we al zolang naar uit keken, waarover we al zolang droomden! We hebben voor het eerst ons zoontje en broertje in onze armen mogen sluiten!!!

We stellen u voor:
FERRE TARKAN
DE BACKER


Ferre Tarkan werd geboren in 2006.
Wat een emoties! Dit gevoel is met geen pen (toetsenbord) te beschrijven.
Wij hebben besloten om op dit moment geen foto’s op onze blog te plaatsen van ons zoontje omdat wij de eerste foto’s persoonlijk willen tonen aan de grootouders, meter & peter, nonkels & tantes ….
Binnen 2,5 week zijn wij immers terug in Belgiƫ, nadien zal er zeker een fotootje van Ferre Tarkan verschijnen!

Onze eerste dag Almaty! (16/06/2008)

Nadat wij gisteren voormiddag ons eerste fotootje te zien kregen en een beetje bekomen waren van de eerste emoties zijn we met ons drietjes voor het eerst boodschappen gaan doen in de Silk Way City! We hebben het echt wel getroffen met ons appartementje! Heel netjes, gelegen op het 5de verdiep recht tegenover een grootwarenhuis/winkelcentrum dat 24u/24u open is. Gelukkig voor Chris want anders was hij helemaal gebroken, hij leek nu al een beetje op een m…l.z.l!
Boodschappen doen in het Russisch is een echt avontuur, van mijn paar avondlessen is niets blijven hangen enkel SPACIBA heb ik onthouden.
In de vooravond nog even een wandeling gaan maken in de hoop zo beter te kunnen slapen.