woensdag 13 augustus 2008

Kort bezoekje (13/08/2008)

Het was even zoeken naar onze jongen deze morgen want hij had zich verstopt in een hoekje waar hij aan het spelen was! Wanneer ik “Ferre” riep keek hij op en kwam hij op handen en knieën aangekropen. (Kruipen kan hij ondertussen als de beste)
Vandaag werd ons bezoekje ingekort tot één uurtje, maar het was voor het goede doel want we moesten in het terugkeren stoppen in Uzynagash bij de rechtbank om onze “uitspraak” af te halen en het andere koppel moest naar de notaris. Morgen zouden we dan een beetje langer mogen blijven ;-)
Zoals elke dag verlopen onze bezoekje hier eigenlijk volgens hetzelfde ritueel, eerst spelen we een beetje binnen, daarna maken we een kleine wandeling en dan gaan we nog een beetje schommelen. Vandaag zag Ferre een kleine puppy en hij wilde hier iedere keer naartoe lopen (een goeie oefening) … dus Rik is gewaarschuwd!
Wanneer we thuiskomen van het Babyhouse zijn we meestal groggy van in het busje te zitten (vandaag meer dan 4,5 uur) en houden we een kleine siësta. Deze namiddag gaan we een frisse pint pakken met een ander koppel die maandag ook mama en papa zijn geworden!
Ons moeke die heeft zondag na ons uitstapje aan het Panfilov Park één of andere voedselvergiftiging opgelopen en loopt er een beetje belabberd bij maar is ondertussen al een beetje beter. (Op zo’n momenten zeggen we toch: “lang leve de Belgische geneeskunde en apothekers”)
Nog 7 keer slapen …!