maandag 4 augustus 2008

YESS!! Het is nu … FERRE TARKAN DE BACKER!!!

Om 13u15 werden we opgepikt door de coƶrdinator en de tolk om richting Uzynagash te rijden waar we voor de rechter moesten verschijnen. We werden daar om 15uur verwacht.
In het busje kregen we een A4 papier met een aantal regeltjes, aangeduid in fluo die belangrijk waren om te weten.
Rond 14u40 zijn we toegekomen in Uzynagash en moesten nog even wachten aan het ministerie van educatie waar we de sociaal-assistente moesten oppikken.
Uiteindelijk kwamen we aan op de rechtbank en na 25 lange minuten mochten we binnen in de rechtszaal (met ijzeren kooi voor de zware criminelen).

Een half uur (het leek wel een uur) lang moesten we beiden vragen beantwoorden. De rechter vroeg aan de sociaal-assistente hoe de nazorgrapporten uit Belgiƫ werden afgeleverd. Hieruit bleek nogmaals het belang van het correct en tijdig indienen van deze nazorgrapporten voor de nieuwe kandidaat-adoptieouders!!
Nadien moesten we even buiten zodat iedereen (rechter, procureur, sociaal assistent en de hoofddokter van het weeshuis) konden overleggen.
Na een vijftal minuten werden we terug binnengeroepen en werden we voor de tweede keer MAMA en PAPA en heeft LAURA een BROERTJE!!!!
Joepie.. morgen mogen we terug naar ons zoontje!