woensdag 25 juni 2008

Ons zesde bezoekje (25/06/2008)

Vandaag mochten we gelukkig terug naar Ferre! We waren zelfs 10 minuten te vroeg klaar! Diegene die ons kennen weten dat dit een echte uitzondering is! Je moet niet vragen hoe we stonden te popelen om onze Ferre terug te zien.
De rit naar Karakastek van meer dan anderhalf uur wordt zwaarder en zwaarder maar het doel heiligt de middelen! Maar we nemen dit er graag bij!!
Ondertussen kennen we de weg naar het leefgroepje van Ferre al héél goed en is het de grote zus die steeds als eerste aan de deur klaar staat om naar binnen te gaan. Wanneer we toekomen krijgt Ferre andere kleertjes aan (speciaal voor onze bezoekjes), nadien mogen we hem dan meenemen naar de “speelruimte”.
Vandaag was hij weer superblij! Mama heeft ondertussen ontdekt dat hij totaal niet tegen kietelen kan. Hij heeft dan ook ongelooflijk hard liggen lachen! Echt een supermoment!!
Het laatste uurtje zijn we buiten gaan wandelen en heeft hij zijn (andere, kleinere) nieuwe schoentjes eens uitgetest. Nu is het klein duimpje met de “zes” i.p.v. de zeven mijlslaarzen aan ;-) (nu met deze schoentjes kan hij toch al iets beter stappen. Schoentjes op zicht kopen is toch niet zo makkelijk als het lijkt ….).
In de namiddag hebben we gezellig samen thuis doorgebracht en hebben we gezelschapsspelletjes gespeeld!