zondag 28 september 2008

Onze thuiskomst op 13 september 2008

Eindelijk... na 2 weken hebben we even de tijd gevonden om jullie te vertellen over onze hartverwarmende huiskomst!!

De vlucht van Almaty naar Frankfurt is de laatste 4 uurtjes goed verlopen, de eerste 3 heeft Ferre zich persoonlijk voorgesteld aan iedereen die het horen wilde! Maar wat wil je als je midden in de nacht moet opstaan om in zo'n raar ding te gaan zitten. Maar na ons een beetje te hebben opgefrist in Frankfurt was Ferre volledig in de stemming om al de wachtenden in Zaventem hun hartje zo te veroveren en rond zijn klein vingertje te winden!!

De ontvangst was geweldig!! Toen mama Laura & papa na 6 weken terug zag zorgde dit voor de nodige traantjes. Ook moeke zag eindelijk ons vake terug na 6 lange weken.

Het was een geweldig ontvangstcomité: moeke mieke, de opa's, meter en peter, tantes en nonkels en alle neefjes en nichtjes, ze waren er allemaal!!


**
5
4
4
5
5
54
5
5
5
5
BEDANKT ALLEMAAL!

Ook thuis was alles mooi versierd en werd er gedronken op onze thuiskomst! Ferre liet het allemaal niet aan zijn hartje komen, ging op het nieuwe uur zijn middagdutje doen en 's avonds om 20u ging hij slapen, mooi het klokje rond, in zijn nieuwe bedje alsof het nooit anders geweest was!!

Voor meer voor foto's klik op bij de foto's op thuiskomst!
Binnen een 2-tal weken is Ferre een maand thuis en gaan we het slotwoord op deze blog toevoegen en jullie laten weten hoe het met onze kleine spruit gaat samen met nog een paar foto's!!