woensdag 2 juli 2008

FERRE We LOVE YOU !!

Ferre Tarkan weet dat elke dag dat we er nu niet zijn, eigenlijk een dag dichterbij onze nieuwe toekomst samen is!

"WE LOVE YOU!!! "
MAMA, PAPA & LAURA!!!!

Dank u iedereen!

We willen iedereen bedanken voor de talrijke mails, berichten en reacties op onze blog en het gastenboek! Het doet echt deugd te weten dat er zoveel mensen zijn die met ons meeleven!
BEDANKT!!

Ook bedankt aan alle andere Belgen hier in Almaty voor de fijne ontvangst en rondleiding, dat maakt het toch wat makkelijker om het één en ander terug te vinden, lekker te eten, te drinken, … .

Ons elfde (en voorlopige laatste) bezoekje (02-07-2008)

Vandaag was het toch met een iets ander gevoel dat we in het busje stapten dan de voorbije dagen. We waren vrij vroeg in het babyhouse en ze waren net bezig om Ferre klaar te maken! Toen we toekwamen vroegen ze, zoals elke dag, achter de pampers. Iedere dag geven we 4 pampers af voor Ferre. Vandaag hadden we de overschot mee van pak (dus meer dan 15 pampers) en ze waren weer in de zevende hemel. Voor de rest liep ons bezoekje zoals de andere dagen tot… onze tolk een half uur voor tijd kwam zeggen dat we Ferre onmiddellijk en in stilte, liefst onzichtbaar, naar zijn leefgroepje moesten brengen want er was een voornaam persoon in het babyhouse.
Wij hadden ons afscheid van ons zoontje natuurlijk wel anders voorgesteld maar klagen absoluut niet. Op één dag na zijn wij elke dag naar het babyhouse mogen gaan.

Deze namiddag hebben we onze koffers gepakt, het appartement gepoetst en alles klaargemaakt om hopelijk voor maar een korte tijd terug naar huis te keren. Morgen Om 8u15 Belgische tijd landen we in Zaventem en zullen we ons terug moeten aanpassen aan het andere levenritme.