vrijdag 8 augustus 2008

Onze eerste dag zonder papa (08/08/2008)

Deze morgen zijn mijn mama (moeke) en ik (Katrijn) samen met het busje richting Babyhouse gereden. Voor de eerste keer zonder papa, dit was toch maar raar hoor. Dit was voor moeke de eerste keer dat ze meeging en dus was er voor haar onderweg veel nieuw te zien.
Om 9u45 zijn we toegekomen en we zijn onmiddellijk naar boven gegaan naar Ferre’s leefruimte. Toen ik op de gang kwam hoorde ik iemand heel hard wenen en stak ik even mijn hoofd om de deur van de speelruimte waar Ferre altijd zit met de andere kindjes. Hier lag hij te duimen en heel zielig te wenen. Maar toen hij de mama zag kroop hij recht en stopte hij!!
Eens op de gang op weg naar de massagekamer (onze speelruimte voor 2uur) zag hij zijn spiegelbeeld en hij was weer supergoed geluimd!
Vandaag was hij echt een kleine schelm en een kleine verleider! Hij hoeft maar één keer te lachen en je bent verkocht!! Hij heeft echt van die deugnietenoogjes en een glimlach waarvoor je smelt. Iedereen aan het thuisfront is gewaarschuwd hij zal jullie zo rond zijn vingertje winden net als de grote zus dit doet.
Nu is het weer weekend en dit wil zeggen 2 dagen geen bezoek … snif snif!
Maar nog 12 keer slapen en …

Laatste dag met papa in Kazachstan (07/08/2008)

Toen we deze morgen aankwamen bij Ferre’s leefgroepje en papa hem aannam van zijn nanny begon hij dadelijk te zingen.
Vandaag heeft Ferre voor het eerst uit een fles willen drinken, dit was voordien echt ondenkbaar. Het is echt opvallend daar waar bij ons de kindjes alle vreemde voorwerpen in hun mondje stoppen zal Ferre dit nooit doen, integendeel hij houdt zijn lippen stijf op elkaar!
Vandaag was echt een papa’s dagje. Onze grote zus Laura zit thuis te wachten totdat de papa thuiskomt dus was het vandaag zijn laatste dagje in Kazachstan (althans … voorlopig toch). Want we hebben Kazachstan, het geboorteland van onze zoon in ons hart gesloten … .
Als afsluiter zijn we, net zoals de vorige keer, lekker gaan eten in de “Ciao Pizza”
Vannacht om 1u zijn ze Chris komen halen … en heb ik afscheid genomen voor de komende 5 weken. Gelukkig is er ook ons moeke nog!!
Papa we zullen je missen net zoals onze grote zus, maar de muren van ons appartement hangen ondertussen al vol met foto’s dus we gaan jullie zeker niet vergeten!
Nog 13 keer slapen en …