maandag 15 oktober 2007

Kijn als GPS?!

Wij dachten dat het geen enkel probleem ging zijn om naar Brussel (allé ’t is Ukkel) te rijden om dossier naar Annemie en Annick te brengen. Amai hebben wij gezweet. Ik moet eigenlijk zeggen Chris. Chris is vroeger beginnen met werken, om tijdig te kunnen stoppen zodat we tussen 12 en 13u op de afgesproken plaats zouden zijn, maar in zijn haast is hij gevallen met zijn fiets, en zoals ze zeggen een ongeluk komt nooit alleen. Natuurlijk vonden we onze weg naar Ukkel (de Amasade van Kazachstan) niet. Aangezien ik (Katrijn) de GPS van dienst was kan da wel al een keer fout lopen, of beter gezegd, kan de chauffeur al wel een keer fout rijden. We reden wel de juiste richting uit maar eerst een afrit te vroeg, dan een afrit te laat, …
Uiteindelijk zijn we er toch geraakt en hebben alles kunnen afgeven.

Dus nu kunnen we alleen nog WACHTEN!! Het moeilijkste maar spijtig genoeg meest voorkomende woord in het adoptiewoordenboek.
Toch wordt ook alles véél concreter want ons dossier gaat al naar de vertaler en ten laatste binnen 10 dagen moet het afschrift van ons geschiktheidvonnis en het afschrift van het verslag van de procureur (het openbaar ministerie) worden verstuurd naar de Federale Centrale Autoriteit.

Geen opmerkingen: