dinsdag 6 mei 2008

Wachten op HET invitatienummer!

Raar hoe een mens plots begint te tellen in dagen en weken!
Exact 4 maand 2 weken en 2 dagen geleden werd ons dossier naar Kazachstan verstuurd.
5 weken geleden kwam onze invitatiebrief toe bij HKM maar … wij zijn nog steeds wachtende op het beruchte invitatienummer.
3 weken geleden, op 12 april zijn we naar de reisvoorbereiding geweest bij HKM.
Diezelfde avond hebben we onze buikjes gevuld op het “Groot Pangerecht 2008 van Spaciba” (een vzw die zich inzet voor projecten in Kazachstan! www.spaciba.be ).
Ondertussen is de meest gehoorde en meest gestelde vraag aan Chris, mezelf en ja hoor ook aan Laura EN WANNEER VERTREKKEN JULLIE NU?
Dit is de vraag die ons bijna dag en nacht bezig houdt en waar wij op dit moment tot onze grote spijt geen antwoord kunnen op geven.
Graag zouden wij kunnen zeggen: “morgen!”
Wij hebben ondertussen A.& A. van HKM al een paar keer gecontacteerd maar ook zij kunnen ons spijtig genoeg niets meer vertellen dan: “het kan morgen zijn, binnen één week … maar evengoed binnen 5 weken.”
Dus wij wachten nog een beetje op het moment dat wij ons wondertje & broertje kunnen ontmoeten … maar in ons hart en onze gedachten ben je reeds bij ons!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi,
Wachten duurt enorm lang, zeker als je al 5 weken geleden hét telefoontje gehad hebt! Wij duimen mee voor een vlugge afreis naar K'stan. Jullie wachten zal beloond worden met een prachtig kindje!

Evi & Michel

Belinda en Attila zei

Elke dag kijken we eens op de site of jullie nog verder nieuws gekregen hebben. We hopen samen met jullie dat dit er snel komt.
Hoe de moed er in.

Groetjes Belinda en Attila

Anoniem zei

Nog steeds geen nieuws?
Jullie geduld wordt nogal op de proef gesteld! Maar nu is het vast dichtbij!
Binnenkort bij jullie kindje!

Succes en hopelijk is het gauw zover