vrijdag 20 juni 2008

Ons vierde bezoekje (20/06/2008)

Deze morgen moesten we nog net iets vroeger opstaan als de vorige dagen. Om 6u30 liep onze wekker af, om 7u30 zijn we vertrokken. Ons ritje duurde vandaag ook iets langer als de vorige dagen. Na 2 u 30 min rijden kwamen we toe in het Babyhouse.
Yes, eindelijk was het zover, we zijn Ferre gaan halen in zijn groepje en zijn eerst een uurtje boven in de massage ruimte gaan spelen.
Vandaag hebben we ook een hele resem handtekeningen mogen plaatsen (en nerveus dat onze papa was ;-) ) Hij wist zelfs ons telefoonnummer niet meer.
We zijn voor het eerst met ons 4 een uurtje buiten geweest. Eerst hebben we een kleine wandeling gemaakt in de buggy, maar het was nogal warm (+/-35°C) en we hadden geen petje mee voor Ferre dus hebben we ons onder een boom in de schaduw gezet. Ondertussen heeft Laura op de speeltuin gespeeld.
En toen … was het tijd om terug naar boven te gaan, alles op te ruimen en Ferre zijn kousjes terug aan te doen. (Het eerste wat we doen wanneer het bezoek begint is zijn kousjes uitdoen, dit vind hij zó fijn… dan begint hij steeds te lachen!) Dus, toen we terug bovenkwamen en zijn kousjes aandeden wist Ferre dat het bezoekje erop zat en begon hij te wenen. Ik moest hem echt al wenend terug in zijn leefgroepje achterlaten … ons hart brak! En ook bij de mama volgde de traantjes!
Nog twee dagen en we zien Ferre terug!!!
Gisterenavond zijn we samen met nog een aantal andere Belgen hier in Almaty bij C. Pizza iets gaan eten en een terrasje gaan doen!
Dit weekend gaan we er een gezellige boel van maken met ons popje, al onze aandacht aan haar schenken want we moeten zeggen zoals het is, ons Laura is super flink!!!!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Hey!
Super dat jullie samen met hem een wandeling hebben mogen maken.
Spijtig dat je hem elke dag daar terug moet achterlaten en niet kan meenemen.
Hoop dat het weekend vlug voorbij gaat voor jullie zodat jullie hem weer kunnen zien.
Vele groetjes aan iedereen, ben nog steeds super blij voor jullie!!
xXx Dorry

Anoniem zei

ah, eindelijk heb ik het adres van je blog en nu weet ik het, de voornaam van je zoontje ! Wat ben ik blij voor jij, Laura en je man. Jammer dat jullie niet onmiddelijk samen kunnen zijn. Misschien kunnen jullie van de momenten met jullie 4 intensiever genieten.
Tot binnenkort, Anne

Anoniem zei

Doe zo voort, flinke grote zus!!!