donderdag 26 juni 2008

Ons zevende bezoekje (26/06/2008)


Vandaag zijn we tien minuutjes vroeger vertrokken naar beneden. We hebben van Jef een bedrag gekregen dat hij op zijn verrassingsfeest georganiseerd door An met zijn verjaardag cadeau heeft gekregen en aan een goed doel wilde schenken om te besteden aan het Babyhouse waar Ferre nu verblijft. Wij hebben aan de hoofddokter gevraagd wat ze in het Babyhouse op dit moment het meest nodig hebben en het antwoord was meteen “PAMPERS”en “APPELSAPJES”. Dit hebben we zelf ook persoonlijk mogen ervaren en zien bij Ferre. Ze zijn wel héél creatief voor het herbruiken van de pampers.
Dus we hebben dinsdag van onze “vrije dag” gebruik gemaakt om inkopen te doen met het geschonken bedrag en hebben ons 20 pakken pampers aangekocht en 150 sapjes!
Toen we vandaag in het Babyhouse aankwamen hadden we net het gevoel of we sinterklaas waren met al onze pakken pampers! De sapjes nemen we volgende week mee. Dit gaf echt een supergevoel! We hebben die dag ongelooflijk véél blije gezichten gezien! BEDANKT JEF EN AN!!!!!!!
De zus en broer beginnen meer en meer samen te spelen. Wanneer we buiten gaan met Ferre vindt Laura het fijn om in de speeltuin te spelen.
Vandaag heeft mama nog eens een nieuw pakje gepast en amai wat was Ferre boos wanneer hij dit terug moest uitdoen!! Hij is echt een fier kereltje, net als de grote zus! Dat belooft!

Geen opmerkingen: