woensdag 10 september 2008

Even naar mijn papa bellen!!! (10/09/2008)

Hallo, hallo…!!

Mama is op van de zenuwen want morgen verwacht ze een belangrijk telefoontje. Papa, we zullen dan weten of we eindelijk naar jou en mijn zusje kunnen komen!
Maandag heeft mama het verlossende telefoontje gekregen dat de FCA mijn adoptie heeft goedgekeurd en dat we konden terugkeren naar België!! JOEPIE!!!
Alleen… één probleempje…
Mijn paspoortje is nog niet toegekomen, want de Kazachen hebben eind augustus feest gevierd. Weliswaar viel de feestdag in het weekend maar dan werken de ambtenaren niet op de vrijdag voordien en de maandag nadien. (Misschien kunnen de werkgevers van mama en papa daar een voorbeeld aan nemen ;-)) Gevolg --> geen paspoort en dus ook geen vertrek op donderdag zoals wij dus hadden gehoopt!
Maar ze stellen hier nu alles in het werk om mijn paspoortje hier te krijgen tegen overmorgen (vrijdagmorgen) zodat mijn mama naar de ambassade kan voor mijn visum en we de vlucht van zaterdagmorgen (3u20) kunnen halen!!
Dus steek de kaarsjes maar aan en hou de duimen maar in de lucht zodat wij zaterdagmorgen om 10u10 in Zaventem kunnen landen!
Morgen meer (hopelijk goed) nieuws!!!

1 opmerking:

Anoniem zei

Hallo hier je coachke,

Allez jullie zijn bijna aan het einde van het begin! Bij deze nogmaals voor jullie allemaal een dikke proficiat!!!!!!
En wat een mooie foto's toch.
Dat van die feestdag, ik zal morgen eerste uur een mailtje naar Albert sturen, of misschien moet dat via een nota, en misschien moet dat dan eerst naar Luc, en dan naar Marcia, .....
Anyway, alvast een goede terugreis, en hopelijk mogen wij Ferre op zeer korte termijn ook life ontmoeten. Ik kan niet wachten.

Dikke kussen
Nicole